Zomercheck

Zomercheck

Veilig de zomer door

 

De Zomercheck is minder bekend dan de wintercheck, maar daarom nog niet minder belangrijk! In de zomer heeft uw auto immers een verhoogd risico op oververhitting en uw airco wordt een stuk zwaarder belast dan in de winter. Daarnaast gaat u misschien met de auto op vakantie en dan moet hij het wel blijven doen! Bij de zomercheck zorgen we ervoor dat uw auto goed de zomer in gaat.

Bij de zomercheck controleren onze monteurs uw auto op specifieke punten die extra belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan de koelvloeistof, uw banden, de olie en de airco. Mocht het nodig zijn, kunnen we ook gelijk uw airco bijvullen of uw zomerbanden onder de auto plaatsen.

Ook controleren we uw accu. Dat koud weer leidt tot problemen met de accu is geen nieuws meer, maar wist u dat ook hitte een probleem kan veroorzaken? Zeker als uw auto in de zon staat, kan de temperatuur onder de motorkap gemakkelijk oplopen tot zeer hoge temperaturen. Deze hitte kan leiden tot verdamping van accuzuur, wat de binnenkant van de accu kan beschadigen. Daarom controleren we uw accu ook voor de zomer.

Met de zomercheck van Peters van Nijenhof komt uw auto de zomer door!

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen