Accucheck

Accucheck

Gratis accucheck

Al ruim een jaar kampen wij met het Coronavirus. Om het virus in te dammen werkt iedereen thuis die thuis kan werken en zitten leuke uitstapjes er helaas niet in. Dit kan nog geruime tijd aanhouden al hopen we snel deze periode af te sluiten. Werkt u net zoals de rest van Nederland thuis? Dan is de kans groot dat u waarschijnlijk de auto ook een stuk minder vaak gebruikt. Nu zult u denken: minder rijden betekent minder onderhoud. Echter, veroorzaakt veel stilstand van de auto accuproblemen. Niets is vervelender dan een auto die niet start als u even weg moet. Kom daarom langs Bosch Car Service Peters van Nijenhof voor een gratis accucheck.  

Korte stukken rijden met uw auto

Maakt u alleen nog maar gebruik van de auto als u bijvoorbeeld boodschappen moet doen? Het rijden van korte afstanden is slecht voor uw accu. Doordat de auto maar kort gebruik wordt kan de accu niet op temperatuur komen. Als gevolg laadt de accu beperkt of helemaal niet op. U bereikt dus helaas het tegenovergestelde met korte afstanden en dat is dat de accu langzaam leegloopt. Om de accu op te laden is het van belang dat u geregeld lange afstanden van 25 kilometer of meer rijdt.

Lang stilstaan van uw auto

Maakt u al een paar weken of langer geen gebruik meer van de auto? Ook bij stilstand verbruikt uw auto stroom, denk aan de klok, radio of centraal vergrendelingssysteem. Door geen gebruik te maken van de auto laadt uw accu niet op waardoor deze leegloopt of zelfs kapot gaat. Dit kunt u voorkomen door minimaal één keer per week gebruik te maken van uw auto. Hiermee voorkomt u een telefoontje naar onze pechhulp en hogere reparatiekosten.

Kom langs voor de gratis accucheck

Heeft u afgelopen tijd niet of beperkt gebruik gemaakt van de auto? Kom dan langs voor onze gratis accucheck. De monteurs van Bosch Car Service Peters van Nijenhof controleren uw accu met de meest moderne testapparatuur. Als uw accu aan vervanging toe is dan wordt deze vervangen tegen scherpe prijzen! Maak nu snel een afspraak.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen